ÖPPETTIDER

Mån-Fre 10-20 Lör-Sön 10-19

  Hobbex

       Hobby- och skämtartiklar har varit ett signum hos oss sedan flera generationer tillbaka men nu är det dags att blicka framåt. Vi river det gamla och börjar på en ny kula. Det innebär att vi bygger helt nya koncept från grunden och i samband med det fasar vi ut många produkter som tillhörde ”gamla Hobbex-eran”.
  
  Vi på Hobbex går in i våran nya era med att lägga större fokus på modern hobby, så som gaming och elektriska fordon. Vi har också börjat fokusera mer på ljud, alltså högtalare och diverse liknande. Här kan du hitta allt från prisvärda och små Bluetooth högtalare till rejäla högtalare med ljud av högsta klass, med snygg design.
  Vi har givetvis kvar mycket av vårat gamla signum, radiostyrt och Skytte!
  När du kommer till våran butik så är det viktigt för oss att du går härifrån nöjd, så fråga gärna så mycket du kan och du får självklart testa våra produkter innan köp!
  
  I en Hobbex-butik ska det alltid gå att hitta unika produkter till attraktiva priser. Av vårt egna sortiment ska vi erbjuda mycket valuta för pengarna till gedigen kvalitet utan att tumma på design. Vi vill även kunna erbjuda utvalda varumärken till attraktiva marknadspriser som ska ge support åt våra egna produkter.
  
  Framöver kommer vi även att lägga större vikt vid sociala medier där alla kan ta del av nyheter och vara med bakom kulisserna hos oss. Det händer mycket spännande hos Hobbex, häng med!     
  Läs merLäs mer

  KONTAKT

  Hannes Ottosson

  Skicka e-post
  Butikens webbplats

  KATEGORIER

  Elektronik & Media, Hobby, Hobby & Fritid,

AKTUELLA

ERBJUDANDEN

  Inga erbjudanden hittades

AKTUELLA

JOBBERBJUDANDEN

  FRI PARKERING: 3750 P-platser (gäller centrets kunder)
   • 110 BUTIKER, 85 000 kvm • 
  Störst på mat & godis
  ALLTID ÖPPET: 
  MÅN-FRE 10 - 20. 
  LÖR-SÖN 10 - 19. 
  MAT ALLA DAGAR 8 - 22.
  magnifiercross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram