ÖPPETTIDER

Mån-Fre 10-20 Lör-Sön 10-19

  Espresso House

       VÄLKOMMEN IN TILL OSS!
  
  På Espresso House kan du alltid njuta av en riktigt god kopp kaffe. Vi tar fram våra egna kafferostningar av allra högsta kvalité i samarbete med Nordens bästa rosteri, Solberg & Hansen. Dessutom tror vi kaffet smakar ännu bättre om det görs med passion och serveras med ett leende.
  
  För att få bästa kvalité på bröd och bakverk bakar vi allt i eget bageri. På så vis har vi full koll på precis allt vi serverar dig och det tror vi märks på kvaliteten. Hos oss hittar du matiga mackor, fräscha sallader och härliga bakverk som du inte hittar någon annanstans! Vi vill ge världens bästa kaffeupplevelse till världens bästa gäst!
  
  COFFEE CARD – 10% RABATT
  
  Med vårt lojalitetskort Coffee Card kan du på ett smart och smidigt sätt få ut ännu mer av Espresso House. Du får 10% rabatt på ordinarie priser* och med Coffee Card i mobilen slipper du plastkortet och får dessutom individuellt anpassade erbjudanden!
  
  Vill du veta mer om Coffee Card? Fråga din barista!
  
  *Läs mer om villkoren HÄR     
  Läs merLäs mer

  KONTAKT

  +46 (0)10-510 1339

  Skicka e-post
  Butikens webbplats

  KATEGORIER

  Äta & Dricka, Café,

AKTUELLA

ERBJUDANDEN

  Inga erbjudanden hittades

AKTUELLA

JOBBERBJUDANDEN

  FRI PARKERING: 3750 P-platser (gäller centrets kunder)
   • 110 BUTIKER, 85 000 kvm • 
  Störst på mat & godis
  ALLTID ÖPPET: 
  MÅN-FRE 1020
  LÖR-SÖN 10 - 19
  MAT ALLA DAGAR 8 - 22.
  magnifiercross-circle
  linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram